Зачекайте...

виробництво і переробка продукції тваринництва

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Факультет:
Ветеринарної медицини та технології тваринництва
Галузь:
Сільське господарство і лісництво
Спеціальність:
виробництво і переробка продукції тваринництва
Всього місць:
25
Бюджетних місць:
25
Конкурс:
1.3
Подано заяв:
33
Подано оригіналів:
25

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Наливайко Іванна Михайлівна 27.10 0.00 10.10 0.00 17.00 0.00 + +
2 Курило Даніяна Андріївна 26.00 0.00 9.00 0.00 17.00 0.00 +
3 Манчур Богдан Володимирович 25.07 0.00 8.07 0.00 17.00 0.00 + +
4 Терлецька Христина Михайлівна 24.40 0.00 8.40 0.00 16.00 0.00 +
5 Рудавська Мар'яна Ігорівна 23.60 0.00 7.60 0.00 16.00 0.00 + +
6 Котик Роман Андрійович 22.90 0.00 7.90 0.00 15.00 0.00 +
7 Лисий Михайло Васильович 22.70 0.00 8.70 0.00 14.00 0.00 + +
8 Попелишин Мар'яна Михайлівна 22.00 0.00 7.00 0.00 15.00 0.00 + +
9 Фецьо Володимир Володимирович 21.60 0.00 8.60 0.00 13.00 0.00 +
10 Гулик Світлана Богданівна 21.40 0.00 7.40 0.00 14.00 0.00 +
11 Кучкуда Олена Сергіївна 20.80 0.00 6.80 0.00 14.00 0.00 +
12 Грищук Петро Дмитрович 20.60 0.00 7.60 0.00 13.00 0.00 + +
13 Мартинович Михайло Богданович 20.20 0.00 7.20 0.00 13.00 0.00 + +
14 Струк Степан Іванович 19.60 0.00 7.60 0.00 12.00 0.00 +
15 Довгань Наталія Романівна 19.40 0.00 7.40 0.00 12.00 0.00 +
16 Радоманська Ірина Євгенівна 18.80 0.00 6.80 0.00 12.00 0.00 +
17 Гайовий Тарас Романович 18.70 0.00 6.70 0.00 12.00 0.00 +
18 Костюк Андрій Володимирович 18.50 0.00 6.50 0.00 12.00 0.00 + +
19 Нагорна Олена Зіновіївна 18.50 0.00 6.50 0.00 12.00 0.00 +
20 Бондар Денис Андрійович 18.40 0.00 6.40 0.00 12.00 0.00 +
21 Виросткова Галина Казимирівна 18.10 0.00 6.10 0.00 12.00 0.00 + +
22 Майстерський Ярослав Русланович 17.80 0.00 5.80 0.00 12.00 0.00 + +
23 Гутор Сергій Ігорович 17.10 0.00 6.10 0.00 11.00 0.00 +
24 Боднар Роман Орестович 12.42 0.00 2.42 0.00 10.00 0.00 +
25 Борисов Богдан Вікторович 12.00 0.00 2.00 0.00 10.00 0.00 +