Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет харчових технологій та екології
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
12
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
3.2
Подано заяв:
16
Подано оригіналів:
10

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Панащук Олена Олександрівна 545.50 0.00 190.50 0.00 355.00 0.00 +
2 Хомин Богданна Михайлівна 530.30 0.00 175.30 0.00 355.00 0.00 +
3 Ходюк Анастасія Сергіївна 514.30 0.00 194.30 0.00 320.00 0.00 + +
4 Борова Олена Миколаївна 511.30 0.00 175.30 0.00 336.00 0.00 +
5 Джавала Соломія Ігорівна 511.20 0.00 176.20 0.00 335.00 0.00 +
6 Андрушко Олена Миронівна 477.50 0.00 152.50 0.00 325.00 0.00 +
7 Савка Маріанна Петрівна 468.70 0.00 148.70 0.00 320.00 0.00 +
8 Шаль Анна Анатоліївна 453.50 0.00 153.50 0.00 300.00 0.00 +
9 Онисів Ірина Володимирівна 432.70 0.00 167.70 0.00 265.00 0.00 +
10 Абдула Сергій Вадимович 417.80 0.00 147.80 0.00 270.00 0.00 +
11 Федецька Тетяна Іванівна 187.60 0.00 187.60 0.00 0.00 0.00 +
12 Савчук Анна Петрівна 179.10 0.00 179.10 0.00 0.00 0.00 +
13 Василів Андрій Іванович 178.10 0.00 178.10 0.00 0.00 0.00 + +
14 Кунта Наталія Степанівна 175.30 0.00 175.30 0.00 0.00 0.00 +
15 Конодюк Юлія Анатоліївна 173.40 0.00 173.40 0.00 0.00 0.00 +
16 Ямницький Тарас Олегович 168.70 0.00 168.70 0.00 0.00 0.00 +