Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет харчових технологій та екології
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології жирів і жирозамінників
Всього місць:
5
Бюджетних місць:
2
Конкурс:
2.5
Подано заяв:
5
Подано оригіналів:
2

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Яцун Марта Олегівна 542.90 0.00 182.90 0.00 360.00 0.00 +
2 Міщеріна Софія Юріївна 530.00 0.00 180.00 0.00 350.00 0.00 +
3 Левчук Романа Федорівна 168.70 0.00 168.70 0.00 0.00 0.00 +
4 Бандерич Наталія Романівна 158.20 0.00 158.20 0.00 0.00 0.00 +
5 Читайло Василь Богданович 154.40 0.00 154.40 0.00 0.00 0.00 +