Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Факультет харчових технологій та екології
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
60
Бюджетних місць:
11
Конкурс:
1.6
Подано заяв:
18
Подано оригіналів:
13

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Федецька Тетяна Іванівна 357.60 0.00 187.60 0.00 170.00 0.00 +
2 Василів Андрій Іванович 348.10 0.00 178.10 0.00 170.00 0.00 + +
3 Конодюк Юлія Анатоліївна 343.40 0.00 173.40 0.00 170.00 0.00 +
4 Савчук Анна Петрівна 329.10 0.00 179.10 0.00 150.00 0.00 +
5 Чернега Олена Олегівна 325.30 0.00 175.30 0.00 150.00 0.00 +
6 Симонік Ігор Михайлович 321.60 0.00 151.60 0.00 170.00 0.00 +
7 Лопачак Андрій Миколайович 320.80 0.00 165.80 0.00 155.00 0.00 +
8 Логін Анатолій Юрійович 315.80 0.00 165.80 0.00 150.00 0.00 +
9 Кунта Наталія Степанівна 315.30 0.00 175.30 0.00 140.00 0.00 +
10 Безпалько Ярослав Миколайович 313.90 0.00 164.90 0.00 149.00 0.00 +
11 Ямницький Тарас Олегович 300.70 0.00 168.70 0.00 132.00 0.00 +
12 Ворон Андрій Юрійович 287.80 0.00 147.80 0.00 140.00 0.00 +
13 Матюшко Вячеслав Миколайович 269.90 0.00 144.90 0.00 125.00 0.00 +
14 Абдула Сергій Вадимович 297.80 0.00 147.80 0.00 150.00 0.00 +
15 Коротенко Альона Василівна 148.70 0.00 148.70 0.00 0.00 0.00