Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка м'яса

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Факультет:
Технологічне
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка м'яса
Всього місць:
60
Бюджетних місць:
15
Конкурс:
1.1
Подано заяв:
16
Подано оригіналів:
16

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Федаш Володимир Ярославович 21.60 0.00 8.60 0.00 13.00 0.00 +
2 Лупій Назар Олегович 21.40 0.00 8.40 0.00 13.00 0.00 +
3 Галілей Марія Андріївна 20.70 0.00 8.70 0.00 12.00 0.00 +
4 Лилик Володимир Іванович 20.20 0.00 8.20 0.00 12.00 0.00 +
5 Савшак Андрій Іванович 20.10 0.00 8.10 0.00 12.00 0.00 +
6 Лозинська Олена Любомирівна 19.60 0.00 7.60 0.00 12.00 0.00 +
7 Малиновський Василь Богданович 18.80 0.00 7.80 0.00 11.00 0.00 +
8 Суряк Роман Андрійович 17.80 0.00 7.80 0.00 10.00 0.00 +
9 Капарник Ростислав Богданович 17.00 0.00 7.00 0.00 10.00 0.00 +
10 Франків Остап Богданович 16.60 0.00 6.60 0.00 10.00 0.00 +
11 Кизик Юрій Олегович 16.60 0.00 7.60 0.00 9.00 0.00 +
12 Гасюк Остап Богданович 16.50 0.00 5.50 0.00 11.00 0.00 +
13 Майор Богдан Мирославович 16.20 0.00 7.20 0.00 9.00 0.00 +
14 Чепіков Володимир Костянтинович 16.00 0.00 6.00 0.00 10.00 0.00 +
15 Гук Мар'яна Ярославівна 15.50 0.00 6.50 0.00 9.00 0.00 +