Зачекайте...

бродильне виробництво і виноробство

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
бродильне виробництво і виноробство
Всього місць:
25
Бюджетних місць:
15
Конкурс:
1.8
Подано заяв:
27
Подано оригіналів:
15

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Кутенко Катерина Анатоліївна 27.30 0.00 9.30 0.00 18.00 0.00 +
2 Семенкова Альона Олександрівна 25.30 0.00 9.30 0.00 16.00 0.00 +
3 Антипенко Олексій Володимирович 24.60 0.00 7.60 0.00 17.00 0.00 +
4 Атоян Карен Григорович 22.90 0.00 6.90 0.00 16.00 0.00 +
5 Сємєнчук Анастасія Михайлівна 20.80 0.00 7.80 0.00 13.00 0.00 +
6 Шварц Андрій Олегович 20.70 0.00 7.70 0.00 13.00 0.00 +
7 Савчина Катерина Леонідівна 18.60 0.00 7.60 0.00 11.00 0.00 +
8 Санатарчук Ірина Миколаївна 18.10 0.00 9.10 0.00 9.00 0.00 +
9 Асманський Роман Васильович 17.90 0.00 5.90 0.00 12.00 0.00 +
10 Семенова Валентина Вікторівна 17.80 0.00 5.80 0.00 12.00 0.00 +
11 Бальжик Руслан Миколайович 17.30 0.00 8.30 0.00 9.00 0.00 +
12 Бондаренко Віолета Сергіївна 15.60 0.00 7.60 0.00 8.00 0.00 +
13 Алиєв Рустам Миколайович 15.50 0.00 6.50 0.00 9.00 0.00 +
14 Чеглатонєв Валентин Михайлович 14.40 0.00 5.40 0.00 9.00 0.00 +
15 Нікітченко Руслана Юріївна 12.60 0.00 3.60 0.00 9.00 0.00 +