Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка м'яса

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка м'яса
Всього місць:
25
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
16
Подано оригіналів:
6

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Стадник Денис Олегович 442.40 288.00 154.40 0.00 0.00 0.00 +
2 Осадчий Артур Олегович 434.60 273.50 161.10 0.00 0.00 0.00 +
3 Довгій Вероніка Володимирівна 432.70 284.00 148.70 0.00 0.00 0.00 +
4 Хотінець Олег Станіславович 431.00 278.50 152.50 0.00 0.00 0.00 +
5 Рошевська Анастасія Анатоліївна 428.90 265.00 163.90 0.00 0.00 0.00 +
6 Райлян Наталя Олександрівна 394.60 253.50 141.10 0.00 0.00 0.00 +
7 Філіпповський Данііл Володимирович 438.10 + 287.50 150.60 0.00 0.00 0.00