Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфюмерно-косметичних засобів
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання та переробки водних біоресурсів
Всього місць:
10
Бюджетних місць:
4
Конкурс:
1.5
Подано заяв:
6
Подано оригіналів:
4

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Поташова Ірина Миколаївна 12.58 0.00 4.58 0.00 8.00 0.00 +
2 Гречухіна Любов Василівна 12.50 0.00 4.50 0.00 8.00 0.00 +
3 Вознюк Юлія Леонідівна 12.47 0.00 4.47 0.00 8.00 0.00 +
4 Багрій Леся Станіславівна 12.37 0.00 4.37 0.00 8.00 0.00 +
5 Брошкова Вікторія Дмитріївна 4.29 0.00 4.29 0.00 0.00 0.00 +
6 Литвинюк Ольга Володимирівна 3.66 0.00 3.66 0.00 0.00 0.00 +