Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
8
Конкурс:
1.9
Подано заяв:
15
Подано оригіналів:
14

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Ангелова Оксана Василівна 12.89 0.00 4.89 0.00 8.00 0.00 + +
2 Соцька Ольга Олександрівна 12.86 0.00 4.46 0.00 8.00 0.00 +
3 Джулинська Євгенія Петрівна 12.67 0.00 4.67 0.00 8.00 0.00 +
4 Мойсієнко Анастасія Сергіївна 12.64 0.00 4.41 0.00 8.00 0.00 +
5 Пруц Діана Юріївна 12.62 0.00 4.62 0.00 8.00 0.00 +
6 Надточій Діана Михайлівна 12.57 0.00 4.57 0.00 8.00 0.00 +
7 Галич Ксенія Анатоліївна 12.41 0.00 3.86 0.00 8.00 0.00 +
8 Чернат Вікторія Сергіївна 12.38 0.00 4.38 0.00 8.00 0.00 +
9 Сорока Марія Олександрівна 12.37 0.00 4.32 0.00 8.00 0.00 +
10 Маковійчук Інна Вікторівна 11.11 0.00 4.11 0.00 7.00 0.00 +
11 Гумановська Альона Олександрівна 11.11 0.00 4.11 0.00 7.00 0.00 +
12 Кулик Олена Олександрівна 10.89 0.00 3.89 0.00 7.00 0.00 +
13 Богданова Яна Миколаївна 10.86 0.00 3.86 0.00 7.00 0.00 +
14 Лозова Наталія Петрівна 10.60 0.00 3.60 0.00 7.00 0.00 +