Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфюмерно-косметичних засобів
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
75
Бюджетних місць:
8
Конкурс:
2.3
Подано заяв:
18
Подано оригіналів:
12

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Мельник Оксана Анатоліївна 9.00 0.00 4.00 0.00 5.00 0.00 +
2 Пасницька Анна Олександрівна 8.69 0.00 3.69 0.00 5.00 0.00 +
3 Король Юлія Вікторівна 8.20 0.00 4.20 0.00 4.00 0.00 +
4 Міхельсон Тетяна Анатоліївна 8.14 0.00 4.14 0.00 4.00 0.00 +
5 Кальчу Міхаела Михайлівна 8.14 0.00 4.14 0.00 4.00 0.00 +
6 Чобану Ірина Михайлівна 7.69 0.00 3.69 0.00 4.00 0.00 +
7 Греку Ірина Олександрівна 7.54 0.00 3.54 0.00 4.00 0.00 +
8 Куспіс Ніна Вікторівна 7.43 0.00 3.43 0.00 4.00 0.00 +
9 Стойков Денис Валерійович 6.91 0.00 3.91 0.00 3.00 0.00 +
10 Євпак Дмитро Петрович 6.57 0.00 3.57 0.00 3.00 0.00 +
11 Дердель Ксенія Олегівна 6.43 0.00 3.43 0.00 3.00 0.00 +
12 Іванов Дмитро Миколайович 6.26 0.00 3.26 0.00 3.00 0.00 +
13 Кравцова Ганна Олександрівна 5.74 0.00 4.89 0.00 0.00 0.00 + +
14 Мельник Людмила Анатоліївна 4.29 0.00 4.29 0.00 0.00 0.00 +
15 Дорощук Артем Олегович 4.25 0.00 4.25 0.00 0.00 0.00 +
16 Слободяник Іван Володимирович 4.20 0.00 4.20 0.00 0.00 0.00 +
17 Маслій Катерина Андріївна 4.20 0.00 4.20 0.00 0.00 0.00 +
18 Ігнатьєв Артем Олександрович 3.94 0.00 3.94 0.00 0.00 0.00