Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
12
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
7
Подано оригіналів:
5

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Мельник Артем Олександрович 245.80 0.00 77.80 0.00 168.00 0.00 +
2 Бондарук Петро Анатолійович 239.55 0.00 84.55 0.00 155.00 0.00 +
3 Микитюк Денис Миколайович 226.36 0.00 77.36 0.00 149.00 0.00 +
4 Дем`яненко Аліна Григорівна 223.08 0.00 78.08 0.00 145.00 0.00 +
5 Каюда Ксенія Ігорівна 219.12 0.00 79.12 0.00 140.00 0.00 +