Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
25
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
15
Подано оригіналів:
7

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Щепет Ілля Володимирович 169.37 0.00 79.37 0.00 90.00 0.00 +
2 Яресько Павло Ігорович 157.81 0.00 77.81 0.00 80.00 0.00 +
3 Волошин Роман Олександрович 147.59 0.00 64.59 0.00 83.00 0.00 +
4 Антонюк Богдан Олексійович 144.39 0.00 83.39 0.00 61.00 0.00 +
5 Стоян Віталій Віталійович 139.98 0.00 63.98 0.00 76.00 0.00 +
6 Лаврик Артем Миколайович 136.55 0.00 66.55 0.00 70.00 0.00 +
7 Завірін Владислав Сергійович 136.27 0.00 67.27 0.00 69.00 0.00 +