Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання)
Факультет:
Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Всього місць:
121
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
12
Подано оригіналів:
10

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Бабак Анна Миколаївна 9.94 0.00 4.94 0.00 5.00 0.00 + +
2 Карпюк Галина Степанівна 9.76 0.00 4.76 0.00 5.00 0.00 + +
3 Григорова Наталія Михайлівна 9.00 0.00 4.00 0.00 5.00 0.00 +
4 Рублик Юлія Олександрівна 8.61 0.00 3.61 0.00 5.00 0.00 +
5 Зайченко Олеся Володимирівна 8.44 0.00 4.44 0.00 4.00 0.00 +
6 Скорик Євгеній Валерійович 7.70 0.00 3.70 0.00 4.00 0.00 +
7 Галагоза Максим Миколайович 7.40 0.00 3.40 0.00 4.00 0.00 +
8 Сторіжко Владислав Васильович 7.07 0.00 3.07 0.00 4.00 0.00 +
9 Наріжній Сергій Олександрович 7.00 0.00 3.00 0.00 4.00 0.00 +
10 Надулична Зор'яна Вікторівна 7.00 0.00 4.00 0.00 3.00 0.00 +
11 Кущ Анастасія Петрівна 9.44 + 0.00 4.44 0.00 5.00 0.00 +
12 Кудря Надія Вікторівна 7.14 0.00 4.14 0.00 3.00 0.00