Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
10
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
2.1
Подано заяв:
21
Подано оригіналів:
13

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Проскурня Ірина Олександрівна 12.60 0.00 4.60 0.00 8.00 0.00 +
2 Шеменчук Юлія Василівна 12.50 0.00 4.50 0.00 8.00 0.00 +
3 Желіба Аліна Володимирівна 12.40 0.00 4.40 0.00 8.00 0.00 +
4 Бикова Надія Володимирівна 11.98 0.00 3.98 0.00 8.00 0.00 +
5 Токаренко Аліна Іванівна 11.80 0.00 3.80 0.00 8.00 0.00 +
6 Дашкова Мілана Анатоліївна 11.50 0.00 4.50 0.00 7.00 0.00 +
7 Глушан Марина Віталіївна 11.50 0.00 4.50 0.00 7.00 0.00 +
8 Супрун Андрій Вікторович 11.30 0.00 4.30 0.00 7.00 0.00 +
9 Лисоконь Ірина Миколаївна 11.24 0.00 4.24 0.00 7.00 0.00 +
10 Пчеляна Наталія Геннадіївна 10.85 0.00 4.85 0.00 6.00 0.00 + +
11 Курмаз Яна Володимирівна 10.60 0.00 4.60 0.00 6.00 0.00 +
12 Бокай Вікторія Анатоліївна 10.29 0.00 4.29 0.00 6.00 0.00 +
13 Рибкіна Вікторія Сергіївна 9.30 0.00 4.30 0.00 5.00 0.00 +
14 Усенко Юлія Сергіївна 9.00 0.00 4.00 0.00 5.00 0.00 +
15 Мартін Максим Вікторович 8.80 0.00 3.80 0.00 5.00 0.00 +
16 Возняк Андрій Іванович 8.40 0.00 3.40 0.00 5.00 0.00 +
17 Панич Микола Сергійович 8.30 0.00 3.30 0.00 5.00 0.00 +
18 Малимоненко Олексій Вікторович 8.20 0.00 3.20 0.00 5.00 0.00 +
19 Стребко Яна Юріївна 4.24 0.00 4.24 0.00 0.00 0.00 +
20 Бага Анна Ігорівна 4.20 0.00 4.20 0.00 0.00 0.00 +
21 Заведенко Вадим Володимирович 3.20 0.00 3.20 0.00 0.00 0.00 +
22 Бобриченко Олександр Миколайович 3.20 0.00 3.20 0.00 0.00 0.00 +