Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка плодів і овочів

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 3 курс)
Факультет:
Механіко-технологічне
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
6
Конкурс:
2.3
Подано заяв:
14
Подано оригіналів:
12

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Якубців Лілія Ігорівна 20.70 0.00 10.70 0.00 10.00 0.00 + +
2 Добротвор Тетяна Василівна 19.10 0.00 10.10 0.00 9.00 0.00 + +
3 Холод Марія Дмитрівна 18.70 0.00 8.70 0.00 10.00 0.00 +
4 Якубовська Наталія Олегівна 18.20 0.00 10.20 0.00 8.00 0.00 + +
5 Зеленко Ірина Володимирівна 18.10 0.00 10.10 0.00 8.00 0.00 + +
6 Гудзь Катерина Олександрівна 16.90 0.00 9.90 0.00 7.00 0.00 + +
7 Баюк Степан Ярославович 16.60 0.00 8.60 0.00 8.00 0.00 +
8 Копійчук Віктор Леонідович 16.40 0.00 10.40 0.00 6.00 0.00 + +
9 Москаль Тереза Станіславівна 16.10 0.00 10.10 0.00 6.00 0.00 + +
10 Годованець Наталія Олександрівна 13.50 0.00 8.50 0.00 5.00 0.00 +
11 Гуменюк Ірина Андріївна 13.10 0.00 8.10 0.00 5.00 0.00 +
12 Попов Микола Петрович 12.80 0.00 8.80 0.00 4.00 0.00 + +