Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр
Факультет:
Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки молока
Всього місць:
20
Бюджетних місць:
9
Конкурс:
4.4
Подано заяв:
40
Подано оригіналів:
9

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Турчина Маргарита Костянтинівна 729.70 533.50 196.20 0.00 0.00 0.00 + +
2 Добролежа Дарина Олександрівна 657.40 466.00 191.40 0.00 0.00 0.00 + +
3 Білоконь Надія Сергіївна 649.50 469.50 180.00 0.00 0.00 0.00 +
4 Андрєєва Анжеліка Сергіївна 607.50 445.50 162.00 0.00 0.00 0.00 +
5 Аболмасов Олександр Євгенійович 593.30 437.00 156.30 0.00 0.00 0.00 +
6 Бірюков Дмитро Олександрович 592.70 434.50 158.20 0.00 0.00 0.00 +
7 Нерівний Тарас Васильович 583.40 419.50 163.90 0.00 0.00 0.00 +
8 Коломійцев Артем Вадимович 580.00 436.00 144.00 0.00 0.00 0.00 +
9 Чорний Віталій Вікторович 547.30 410.00 137.30 0.00 0.00 0.00 +