Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання)
Факультет:
Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Всього місць:
10
Бюджетних місць:
4
Конкурс:
1.8
Подано заяв:
7
Подано оригіналів:
4

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Кучеренко Ольга Олегівна 192.00 0.00 0.00 0.00 192.00 0.00 +
2 Гранська Вікторія Олексіївна 180.00 0.00 0.00 0.00 180.00 0.00 + +
3 Жилка Артем Миколайович 172.00 0.00 0.00 0.00 172.00 0.00 +
4 Балас Олена Олександрівна 164.00 0.00 0.00 0.00 164.00 0.00 +
5 Ярмак Максим Володимирович 0.00 + 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
6 Риженков Валентин Ігорович 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00
7 Білоус Володимир Володимирович 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +