Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології в ресторанному господарстві
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
1.2
Подано заяв:
12
Подано оригіналів:
11

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Стрельченко Анастасія Вікторівна 265.00 0.00 89.00 0.00 176.00 0.00 +
2 Ракітова Ірина Олегівна 238.00 0.00 77.00 0.00 161.00 0.00 +
3 Узлова Анна Геннадіївна 237.00 0.00 83.00 0.00 154.00 0.00 +
4 Біла Кристина Олександрівна 235.00 0.00 81.00 0.00 154.00 0.00 +
5 Міркіна Марина Ігорівна 231.00 0.00 77.00 0.00 154.00 0.00 +
6 Губін Олександр Юрійович 224.00 0.00 72.00 0.00 152.00 0.00 +
7 Шейка Анастасія Іванівна 209.00 0.00 74.00 0.00 135.00 0.00 +
8 Дриль Марина Вікторівна 202.00 0.00 75.00 0.00 127.00 0.00 +
9 Кобзар Анатолій Вікторович 200.00 0.00 74.00 0.00 126.00 0.00 +
10 Самотой Максим Вікторович 195.00 0.00 75.00 0.00 120.00 0.00 +
11 Карандєй Анна Віталіївна 192.00 0.00 72.00 0.00 120.00 0.00 +
12 Шуняєв Олексій Юрійович 191.00 0.00 62.00 0.00 129.00 0.00 +