Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології в ресторанному господарстві
Всього місць:
35
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
1.6
Подано заяв:
16
Подано оригіналів:
16

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Шестаков Михайло Вячеславович 180.00 + 0.00 60.00 0.00 120.00 0.00 +
2 Наришкіна Ксенія Валеріївна 228.00 0.00 75.00 0.00 153.00 0.00 +
3 Селін Євген Вячеславович 228.00 0.00 68.00 0.00 160.00 0.00 +
4 Лопатіна Вікторія Сергіївна 224.00 0.00 77.00 0.00 147.00 0.00 +
5 Давидова Катерина Олександрівна 217.00 0.00 75.00 0.00 142.00 0.00 +
6 Глінська Олена Владиславівна 213.00 0.00 75.00 0.00 138.00 0.00 +
7 Губаренко Тетяна Дмитріївна 209.00 0.00 69.00 0.00 140.00 0.00 +
8 Дзюба Юлія Володимирівна 209.00 0.00 75.00 0.00 134.00 0.00 +
9 Єфименко Олена Костянтинівна 205.00 0.00 68.00 0.00 137.00 0.00 +
10 Сердюк Аліна Іванівна 201.00 0.00 79.00 0.00 122.00 0.00 +
11 Бондар Наталія Віталіївна 197.00 0.00 74.00 0.00 123.00 0.00 +
12 Убоженко Олена Іванівна 196.00 0.00 74.00 0.00 122.00 0.00 +
13 Бутенко Оксана Вікторівна 191.00 0.00 69.00 0.00 122.00 0.00 +
14 Стецишин Михайло Олегович 184.00 0.00 62.00 0.00 122.00 0.00 +
15 Сидоренко Альона Василівна 182.00 0.00 62.00 0.00 120.00 0.00 +
16 Шуняєв Олексій Юрійович 191.00 0.00 62.00 0.00 129.00 0.00 +