Зачекайте...

технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Магістр
Факультет:
Біолого-технологічний
Галузь:
Сільське господарство і лісництво
Напрям:
технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Спеціальність:
технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Всього місць:
25
Бюджетних місць:
18
Конкурс:
1.1
Подано заяв:
20
Подано оригіналів:
20

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Тищенко Юлія Ігорівна 10.00 + 0.00 4.00 0.00 6.00 0.00 +
2 Шипаєва Дарина Дмитрівна 9.30 + 0.00 3.30 0.00 6.00 0.00 +
3 Чихун Микола Сергійович 12.10 0.00 4.10 0.00 8.00 0.00 +
4 Норкін Олег Ігорович 12.05 0.00 4.05 0.00 8.00 0.00 +
5 Харічев Дмитро Сергійович 11.67 0.00 3.67 0.00 8.00 0.00 +
6 Костюк Павло Павлович 11.35 0.00 4.35 0.00 7.00 0.00 +
7 Богдан Наталя Володимирівна 11.30 0.00 4.30 0.00 7.00 0.00 +
8 Федорова Дар'я Олександрівна 11.20 0.00 4.20 0.00 7.00 0.00 +
9 Чопік Іван Іванович 11.16 0.00 4.16 0.00 7.00 0.00 +
10 Бахвалова Валерія Юріївна 11.15 0.00 4.15 0.00 7.00 0.00 +
11 Ясницька Анастасія Олегівна 11.13 0.00 4.13 0.00 7.00 0.00 +
12 Дем’янова Інна Сергіївна 11.00 0.00 4.00 0.00 7.00 0.00 +
13 Горбенко Тетяна Юріївна 10.70 0.00 3.70 0.00 7.00 0.00 +
14 Мінкіна Альона Сергіївна 10.63 0.00 4.63 0.00 6.00 0.00 +
15 Чміль Тетяна Сергіївна 10.23 0.00 4.23 0.00 6.00 0.00 +
16 Кравцова Юлія Андріївна 10.20 0.00 4.20 0.00 6.00 0.00 + +
17 Цуркановський Павло Валентинович 10.07 0.00 4.07 0.00 6.00 0.00 +
18 Лещова Олена Дмитрівна 9.93 0.00 3.93 0.00 6.00 0.00 +
19 Живага Ксенія Вікторівна 9.43 0.00 3.43 0.00 6.00 0.00 +
20 Дука Іван Юрійович 9.00 0.00 3.00 0.00 6.00 0.00 +