Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
25
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
26
Подано оригіналів:
2

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Батрименко Наталія Михайлівна 444.40 280.50 163.90 0.00 0.00 0.00 +
2 Цимбал Марина Миколаївна 430.90 257.50 173.40 0.00 0.00 0.00 +
3 Гончар Ігор Євгенійович 397.30 274.50 122.80 0.00 0.00 0.00 +
4 Куліш Наталія Сергіївна 515.30 331.50 183.80 0.00 0.00 0.00
5 Хименко Олена Олександрівна 480.90 307.50 173.40 0.00 0.00 0.00 +
6 Чернега Віталій Олександрович 473.40 290.50 182.90 0.00 0.00 0.00 +
7 Каряка Наталія Григорівна 470.80 296.50 174.30 0.00 0.00 0.00 +
8 Хрипко Алла Олександрівна 466.10 296.50 169.60 0.00 0.00 0.00 +
9 Власенко Еліна Сергіївна 464.40 299.50 164.90 0.00 0.00 0.00 +
10 Лисиця Богдан Вікторович 463.70 287.50 176.20 0.00 0.00 0.00 +
11 Лещенко Вячеслав Павлович 461.70 294.00 167.70 0.00 0.00 0.00
12 Аклєх Карім 459.90 314.00 145.90 0.00 0.00 0.00
13 Снісаренко Вікторія Миколаївна 458.30 291.50 166.80 0.00 0.00 0.00 +
14 Моцний Олег Сергійович 457.30 291.50 165.80 0.00 0.00 0.00 +
15 Каленюк Олександр Олександрович 456.30 300.00 156.30 0.00 0.00 0.00 +
16 Циганик Тетяна Валеріївна 455.30 271.50 183.80 0.00 0.00 0.00 +
17 Ткаченко Катерина Володимирівна 452.40 297.00 155.40 0.00 0.00 0.00 +
18 Грабина Юлія Сергіївна 448.50 286.50 162.00 0.00 0.00 0.00 +
19 Воронов Ігор Віталійович 434.00 290.00 144.00 0.00 0.00 0.00 +
20 Коркоць Богдан Ігорович 428.60 278.00 150.60 0.00 0.00 0.00 +
21 Бондаренко Андрій Вадимович 428.00 285.00 143.00 0.00 0.00 0.00 +
22 Тимченко Олег Олександрович 422.60 262.50 160.10 0.00 0.00 0.00 +
23 Грунь Олександра Едуардівна 421.90 257.00 164.90 0.00 0.00 0.00 +
24 Лихобаба Дмитро Васильович 419.30 271.50 147.80 0.00 0.00 0.00 +
25 Пилипенко Владислав Анатолійович 415.90 271.00 144.90 0.00 0.00 0.00 +