Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
15
Подано оригіналів:
15

ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Бендюл Крістіна Сергіївна 28.20 0.00 9.20 0.00 19.00 0.00 +
2 Осович Анастасія Василівна 27.20 0.00 10.20 0.00 17.00 0.00 +
3 Гончар Анна-Марія Олександрівна 25.90 0.00 8.90 0.00 17.00 0.00 +
4 Молодек Олександр Ярославович 24.50 0.00 9.50 0.00 15.00 0.00 +
5 Пампуха Анастасія Павлівна 22.80 0.00 8.80 0.00 14.00 0.00 +
6 Харалампакіс Олександр Хрістосович 21.80 0.00 6.80 0.00 15.00 0.00 +
7 Дем'яновський Євген Геннадійович 21.30 0.00 7.30 0.00 14.00 0.00 +
8 Келя Міхаєла Василівна 21.20 0.00 10.20 0.00 11.00 0.00 +
9 Палагнюк Богдан Олександрович 20.70 0.00 8.70 0.00 12.00 0.00 +
10 Єрьоменко Христина Рустамівна 20.50 0.00 8.50 0.00 12.00 0.00 +
11 Чухрій Лілія Петрівна 19.70 0.00 7.70 0.00 12.00 0.00 +
12 Аміхалакіой Яна Миколаївна 19.50 0.00 9.50 0.00 10.00 0.00 +
13 Кухарчук Юлія Сергіївна 19.20 0.00 7.20 0.00 12.00 0.00 +
14 Біляр Дмитро Васильович 18.50 0.00 7.50 0.00 11.00 0.00 +
15 Церковнюк Ольга Сергіївна 18.40 0.00 8.40 0.00 10.00 0.00 +