Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Факультет:
Харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Всього місць:
8
Бюджетних місць:
8
Конкурс:
1
Подано заяв:
8
Подано оригіналів:
8
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Тищенко Ігор Андрійович 145.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 145.00 0.00 +
2 Подолян Альона Олександрівна 142.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 142.00 0.00 +
3 Микитчик Ольга Юріївна 131.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 131.00 0.00 +
4 Хівренко Дмитро Анатолійович 129.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 129.00 0.00 +
5 Тихоненко Оксана Сергіївна 127.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 127.00 0.00 +
6 Горбонос Ігор Андрійович 127.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 127.00 0.00 +
7 Ямпольський Юрій Михайлович 126.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 126.00 0.00 +
8 Тєтєрін Олександр Сергійович 125.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 125.00 0.00 +