Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет технології високомолекулярних сполук
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології жирів і жирозамінників
Всього місць:
10
Бюджетних місць:
2
Конкурс:
6
Подано заяв:
12
Подано оригіналів:
11
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Боярська Ольга Едуардівна 278.85 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
88.85 0.00 190.00 0.00 +
2 Гордовенко Маргарита Олегівна 268.50 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
89.50 0.00 179.00 0.00 +
3 Явтушенко Олександра Олександрівна 261.34 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
87.34 0.00 174.00 0.00 +
4 Тимофєєва Катерина Валентинівна 256.43 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
87.43 0.00 169.00 0.00 +
5 Шиянов Олексій Вікторович 175.48 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
60.48 0.00 115.00 0.00 +
6 Трофимов Максим Віталійович 170.11 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
61.11 0.00 109.00 0.00 +
7 Падалка Артем Вікторович 261.02 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
85.02 0.00 176.00 0.00 +
8 Торчило Анастасія Іванівна 250.08 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
90.08 0.00 160.00 0.00 +
9 Радченко Євгенія Юріївна 241.71 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
90.71 0.00 151.00 0.00 +
10 Ільющенко Анастасія Віталіївна 218.28 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
86.28 0.00 132.00 0.00 +
11 Кузнецова Олена Миколаївна 194.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
75.00 0.00 119.00 0.00 +
12 Пісарькова Олександра Романівна 156.03 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
81.03 0.00 75.00 0.00 +