Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Факультет:
Зберігання, консервування, переробка риби та морепродуктів
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
Всього місць:
60
Бюджетних місць:
2
Конкурс:
8.5
Подано заяв:
17
Подано оригіналів:
6
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Дроздов Олег Леонідович 365.50 316.00
158.50
,
157.50
,
0.00
49.50 0.00 0.00 0.00 +
2 Димченко Крістіна Анатоліївна 349.50 301.00
147.00
,
154.00
,
0.00
48.50 0.00 0.00 0.00 +
3 Сухомлинова Кристина Олександрівна 326.50 285.00
157.00
,
128.00
,
0.00
41.50 0.00 0.00 0.00 +
4 Єрохін Сергій Олександрович 318.00 287.00
138.00
,
149.00
,
0.00
31.00 0.00 0.00 0.00 +
5 Щупаченко Андрій Сергійович 302.00 266.50
128.50
,
138.00
,
0.00
35.50 0.00 0.00 0.00 +
6 Кириченко Анастасія Сергіївна 299.00 263.00
127.00
,
136.00
,
0.00
36.00 0.00 0.00 0.00 +
7 Кривонос Владислав Геннадійович 336.50 288.50
138.00
,
150.50
,
0.00
48.00 0.00 0.00 0.00 +
8 Рябошапка Олена Юріївна 321.00 276.50
140.00
,
136.50
,
0.00
44.50 0.00 0.00 0.00 +
9 Гладун Іван Олександрович 319.50 279.50
152.50
,
127.00
,
0.00
40.00 0.00 0.00 0.00 +
10 Кльова Олександр Євгенійович 319.00 284.00
148.00
,
136.00
,
0.00
35.00 0.00 0.00 0.00
11 Кожухар Павло Олександрович 316.50 268.00
128.00
,
140.00
,
0.00
48.50 0.00 0.00 0.00 +
12 Готопіла Олександр Сергійович 314.50 273.00
140.50
,
132.50
,
0.00
41.50 0.00 0.00 0.00 +
13 Тернавський Роман Ігорович 312.00 280.50
136.00
,
144.50
,
0.00
31.50 0.00 0.00 0.00 +
14 Григорян Геннадій Вартанович 307.00 267.50
136.00
,
131.50
,
0.00
39.50 0.00 0.00 0.00 +
15 Корнелюк Ілля Сергійович 307.00 266.50
124.00
,
142.50
,
0.00
40.50 0.00 0.00 0.00 +
16 Блєтко Валерій Анатолійович 299.50 261.50
133.50
,
128.00
,
0.00
38.00 0.00 0.00 0.00 +
17 Березнюк Катерина Віталіївна 295.50 261.50
128.00
,
133.50
,
0.00
34.00 0.00 0.00 0.00 +