Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
12
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
7
Подано оригіналів:
3
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Сухно Олексій Михайлович 239.58 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
78.58 0.00 161.00 0.00 +
2 Батог Вікторія Олександрівна 215.29 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
77.29 0.00 138.00 0.00 +
3 Бугорська Ірина Вікторівна 213.76 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
64.76 0.00 149.00 0.00 +
4 Сивокінь Олександр Юрійович 168.87 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
88.87 0.00 80.00 0.00 +
5 Ярошенко Тетяна Валеріївна 165.90 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
85.90 0.00 80.00 0.00 +
6 Погарська Аліна Володимирівна 164.87 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
82.87 0.00 82.00 0.00 +
7 Бреус Ірина Сергіївна 76.23 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
76.23 0.00 0.00 0.00 +