Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
10
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
2
Подано заяв:
20
Подано оригіналів:
12
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Червякова Юліана Григорівна 14.13 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.13 0.00 10.00 0.00 +
2 Косолапова Анна Василівна 13.97 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.97 0.00 10.00 0.00 +
3 Сенченко Ірина Юріївна 13.37 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.37 0.00 9.00 0.00 +
4 Карбаєва Віталіна Віталіївна 13.29 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.29 0.00 9.00 0.00 +
5 Мисюра Тетяна Олександрівна 13.21 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.21 0.00 9.00 0.00 +
6 Прядко Роман Юрійович 12.54 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.54 0.00 8.00 0.00 +
7 Шульпекін Дмитрій Михайлович 11.74 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.74 0.00 8.00 0.00 +
8 Суховій Валентина Миколаївна 11.47 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.47 0.00 8.00 0.00 +
9 Авраменко Альона Ігорівна 11.45 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.45 0.00 7.00 0.00 +
10 Посохова Марія Олександрівна 11.42 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.42 0.00 7.00 0.00 +
11 Півень Станіслав В`ячеславович 8.04 + 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.04 0.00 5.00 0.00 +
12 Лихненко Юлія Анатоліївна 11.26 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.26 0.00 7.00 0.00 +
13 Дрига Інна Ігорівна 11.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
4.00 0.00 7.00 0.00 +
14 Шалда Іван Сергійович 10.82 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.82 0.00 7.00 0.00 +
15 Крюкова Яна Олександрівна 9.93 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.93 0.00 6.00 0.00 +
16 Райденко Віта Сергіївна 8.93 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.93 0.00 5.00 0.00 +
17 Ярченко Олена Олександрівна 3.93 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.93 0.00 0.00 0.00 +
18 Почепцова Надія Сергіївна 3.86 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.86 0.00 0.00 0.00 +
19 Востріков Вадим Геннадійович 3.05 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.05 0.00 0.00 0.00 +
20 Кишка Олександр Олексійович 3.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
3.00 0.00 0.00 0.00 +