Зачекайте...

виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Спеціалізація:
Технік-технолог з виробництва борошняних, кондитерських та харчоконцентратів
Всього місць:
20
Бюджетних місць:
15
Конкурс:
0.9
Подано заяв:
14
Подано оригіналів:
14
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Дуденко Юлія Сергіївна 24.30 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
10.30 0.00 14.00 0.00 +
2 Фанга Ірина Богданівна 23.60 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
9.60 0.00 14.00 0.00 +
3 Гетьман Ірина Миколаївна 22.30 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
7.30 0.00 15.00 0.00 +
4 Борсук Юлія Богданівна 20.90 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
8.90 0.00 12.00 0.00 +
5 Волинець Ольга Віталіївна 20.70 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
8.70 0.00 12.00 0.00 +
6 Чечель Денис Олександрович 20.30 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
8.30 0.00 12.00 0.00 +
7 Загородна Ольга Романівна 20.10 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
8.10 0.00 12.00 0.00 +
8 Дзьоба Анастасія Василівна 19.40 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
8.40 0.00 11.00 0.00 +
9 Качаровська Емілія Андріївна 18.40 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
7.40 0.00 11.00 0.00 +
10 Мицько Христина Іванівна 17.30 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
7.30 0.00 10.00 0.00 +
11 Дзюбик Сніжана Русланівна 17.30 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
7.30 0.00 10.00 0.00 +
12 Беньковська Ірина Сергіївна 16.50 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
6.50 0.00 10.00 0.00 + +
13 Макар Катерина Олександрівна 16.30 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
5.30 0.00 11.00 0.00 +
14 Чмиленко Микола Олександрович 16.30 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
5.30 0.00 11.00 0.00 +