Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр
Факультет:
Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Всього місць:
25
Бюджетних місць:
8
Конкурс:
2.1
Подано заяв:
17
Подано оригіналів:
8
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Черкашина Катерина Юріївна 543.00 493.00
168.00
,
157.50
,
167.50
50.00 0.00 0.00 0.00 +
2 Савчак Дмитро Сергійович 530.00 480.50
164.50
,
163.00
,
153.00
49.50 0.00 0.00 0.00 +
3 Ганев Дмитро Валерійович 516.50 469.50
146.50
,
167.00
,
156.00
47.00 0.00 0.00 0.00 +
4 Коваленко Валерія Євгенівна 514.50 463.00
164.50
,
150.50
,
148.00
51.50 0.00 0.00 0.00 +
5 Бугайова Анастасія Валеріївна 501.00 451.50
162.00
,
156.00
,
133.50
49.50 0.00 0.00 0.00 +
6 Гофман Анна Федорівна 494.00 444.50
151.00
,
149.00
,
144.50
49.50 0.00 0.00 0.00 +
7 Пилипенко Вікторія Іванівна 491.00 446.00
155.00
,
149.00
,
142.00
45.00 0.00 0.00 0.00 +
8 Рогожникова Світлана Сергіївна 489.00 444.00
149.00
,
158.50
,
136.50
45.00 0.00 0.00 0.00 +
9 Данченко Юлія Володимирівна 506.00 454.50
145.50
,
144.50
,
164.50
51.50 0.00 0.00 0.00 +
10 Савченко Ірина Володимирівна 504.50 453.00
150.50
,
157.00
,
145.50
51.50 0.00 0.00 0.00 +
11 Березовський Дмитро Сергійович 496.50 449.00
154.00
,
150.50
,
144.50
39.50 8.00 0.00 0.00 +
12 Побережний Стефан Сергійович 495.50 453.50
149.00
,
144.50
,
160.00
42.00 0.00 0.00 0.00 +
13 Оларь Дмитро Сергійович 493.00 447.50
144.50
,
163.00
,
140.00
45.50 0.00 0.00 0.00 +
14 Бортовський Максим Володимирович 484.00 443.00
149.50
,
152.50
,
141.00
41.00 0.00 0.00 0.00 +
15 Сокушова Владислава Владиславівна 480.50 433.50
139.00
,
154.00
,
140.50
47.00 0.00 0.00 0.00 +
16 Зеленський Владислав Євгенійович 472.50 429.00
161.00
,
130.00
,
138.00
43.50 0.00 0.00 0.00 +
17 Сіренко Микита Олександрович 447.00 410.00
132.00
,
133.50
,
144.50
37.00 0.00 0.00 0.00 +