Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
1.2
Подано заяв:
12
Подано оригіналів:
12
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Банцадзе Бека Георгійович 148.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 148.00 0.00 +
2 Григорян Арсен Андрійович 144.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 144.00 0.00 +
3 Цуркан Анжела Вячеславівна 140.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 140.00 0.00 +
4 Пліско Олена Василівна 136.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 136.00 0.00 +
5 Кузьмінов Володимир Андрійович 128.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 128.00 0.00 +
6 Баландін Кирило Євгенович 128.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 128.00 0.00 +
7 Матвійчук Ольга Миколаївна 128.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 128.00 0.00 +
8 Селецька Надія Олександрівна 128.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 128.00 0.00 +
9 Бондаренко Віталій Вікторович 128.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 128.00 0.00 +
10 Павлов Володимир Георгійович 124.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 124.00 0.00 +
11 Бородін Павло Володимирович 124.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 124.00 0.00 +
12 Шапошнік Артем Миколайович 124.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 124.00 0.00 +