Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання)
Факультет:
Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
20
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
1.8
Подано заяв:
9
Подано оригіналів:
9
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Бондаренко Павло Олексійович 173.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 173.00 0.00 +
2 Ізвеков Євгеній Михайлович 166.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 166.00 0.00 +
3 Семченко Катерина Валеріївна 161.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 161.00 0.00 +
4 Куча Любов Миколаївна 159.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 159.00 0.00 + +
5 Ніколенко Іван Сергійович 147.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 147.00 0.00 +
6 Харковець Іван Вячеславович 145.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 145.00 0.00 +
7 Бердник Станіслав Георгійович 141.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 141.00 0.00 +
8 Вовк Владислав Володимирович 136.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 136.00 0.00 +
9 Саражинський Дмитро Олександрович 124.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 124.00 0.00 +