Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання)
Факультет:
Навчально-науковий інститут харчових технологій та бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки молока
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
1.4
Подано заяв:
7
Подано оригіналів:
5
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Барац Карина Сергіївна 180.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 180.00 0.00 +
2 Черкашина Дар`я Михайлівна 160.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 160.00 0.00 +
3 Зуб Олена Сергіївна 152.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 152.00 0.00 +
4 Деркач Рафаель Аллабагішевич 152.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 152.00 0.00 +
5 Богдан Олексій Сергійович 148.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 148.00 0.00 +
6 Суконька Вікторія Юріївна 140.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 140.00 0.00 +
7 Кириленко Яна Миколаївна 124.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
0.00 0.00 124.00 0.00 + +