Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Технологій і Дизайну
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Всього місць:
25
Бюджетних місць:
11
Конкурс:
1.2
Подано заяв:
13
Подано оригіналів:
13
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Чукавіна Ганна Володимирівна 334.50 + 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
165.50 0.00 169.00 0.00 +
2 Зекеряєва Алевтина Леонідівна 380.50 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
189.50 0.00 191.00 0.00 + +
3 Гриценко Ліна Вікторівна 356.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
182.00 0.00 174.00 0.00 +
4 Шатня Тетяна Анатоліївна 353.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
163.00 0.00 190.00 0.00 +
5 Соловйова Олена Анатоліївна 342.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
181.00 0.00 161.00 0.00 +
6 Костіна Вікторія Володимирівна 341.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
175.00 0.00 166.00 0.00 +
7 Кожемяко Ганна Валеріївна 331.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
168.00 0.00 163.00 0.00 +
8 Волкович Анжела Іванівна 320.50 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
159.50 0.00 161.00 0.00 +
9 Єрмолаєва Лілія Костянтинівна 313.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
163.00 0.00 150.00 0.00 +
10 Могильна Наталія Віталіївна 309.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
149.00 0.00 160.00 0.00 +
11 Бульба Ольга Олексіївна 302.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
149.00 0.00 153.00 0.00 +
12 Лацик Анна Василівна 279.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
149.00 0.00 130.00 0.00 +
13 Фурса Максим Олександрович 248.00 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
124.00 0.00 124.00 0.00 +