Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) , заочна форма
Заочне
ВМ 150 / БМ 15
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / виробництво харчової продукції / Технік-технолог з технології харчування
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Качанівська Ганна Миколаївна 10.600 10.600
2
Романов Сергій Володимирович 5.000 5.000
3
Тарасенко Вікторія Петрівна 10.000 10.000
4
Бондарчук Анастасія Валеріївна 6.700 6.700
5
Макушинська Аліна Костянтинівна 7.700 7.700
6
Кучер Олександр Олександрович 10.600 10.600
7
Нагорний Денис Русланович 9.200 9.200
8
Скочок Юлія Олександрівна 10.300 10.300
9
Близнюк Олена Михайлінв 8.800 8.800
10
Барабаш Петро Михайлович 8.600 8.600
11
Приходько Ніна Вячеславівна 10.700 10.700
12
Кузьменко Ігор Олександрович 7.000 7.000
13
Коліжук Сніжана Сергіївна 6.600 6.600
14
Дитиненко Євген Володимирович 8.000 8.000
15
Левадня Даниїла Едуардівна 8.900 8.900
16
Омельченко Вадим Петрович 8.900 8.900
17
Хлібник Валентин Валентинович 7.600 7.600 +
18
Куліш Олександр Сергійович 8.200 8.200
19
Захаров Георгій Михайлович 8.200 8.200 +
20
Іваненко Оксана Миколаївна 9.200 9.200
21
Гелевера Анна Юріївна 8.900 8.900
22
Петренко Катерина Іванівна 10.000 10.000
23
Козак Віта Юріївна 10.100 10.100
24
Котвіцька Вікторія Вадимівна 9.300 9.300
25
Чичикало Анастасія Сергіївна 10.000 10.000
26
Милованов Ілля Миколайович 7.500 7.500
27
Бальчюнас Рімантас Едвардович 6.100 6.100
28
Семенова Тетяна Олександрівна 5.500 5.500