Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання) , заочна форма
Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю
ВМ 125 / БМ 0
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Поврозник Людмила Ігорівна 0.000 0.000
2
Коробкіна Катерина Олександрівна 0.000 0.000
3
Горбаха Анастасія Юріївна 0.000 0.000
4
Колбас Майя Сергіївна 0.000 0.000
5
Пясківський Олег Олегович 0.000 0.000
6
Семенченко Інна Богданівна 0.000 0.000
7
Шкрябун Антоніна Григорівна 0.000 0.000
8
Недашківський Євгеній Володимирович 0.000 0.000
9
Щеголев Андрій Сергійович 0.000 0.000
10
Сидоренко Володимир Олександрович 0.000 0.000
11
Шейко Олександр Олександрович 0.000 0.000
12
Ковальчук Олександр Олександрович 0.000 0.000
13
Лиходій Аліна Вадимівна 0.000 0.000
14
Житинський Роман Васильович 0.000 0.000
15
Посохов Владислав Вікторович 0.000 0.000
16
Бригоцька Ірина Олександрівна 0.000 0.000
17
Покуль Владислав Володимирович 0.000 0.000
18
Балюк Роман Володимирович 0.000 0.000