виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 4 курс) , заочна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Пенчук Герман Анатолійович | — | + | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |
2
|
Шарабан Дар`я Павлівна | — | + | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |
3
|
Корєва Емма Іванівна | — | + | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |
4
|
Глухих Тетяна Юріївна | — | + | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |
5
|
Корєв Станіслав Миколайович | — | — | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |
6
|
Костиря Наталія Вікторівна | — | + | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |
7
|
Клинкіна Ольга Володимирівна | — | + | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |
8
|
Сухорукова Ксенія Євгенівна | — | + | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |
9
|
Катерінчік Олександра Олегівна | — | — | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |
10
|
Сало Марина Вадимівна | — | + | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |
11
|
Гнезюк Наталія Михайлівна | — | + | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |
12
|
Рязанова Анастасія Валеріївна | — | — | 0.000 | 0.000 | — | — | — | — | — | — | — |