виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) , заочна форма№ | ПІБ | П | Д | Заг.бал | Атестат | ЗНО | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПК | ПЧ | Ц |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1
|
Мичка Катерина Василівна | — | — | 10.400 | 10.400 | — | — | — | — | — | — | — |
2
|
Фарина Юрій Васильович | — | — | 9.200 | 9.200 | — | — | — | — | — | — | — |
3
|
Венгрин Ольга Василівна | — | + | 9.000 | 9.000 | — | — | — | — | — | — | — |
4
|
Шевчик Назар Іванович | — | — | 8.500 | 8.500 | — | — | — | — | — | — | — |
5
|
Балушка Зоряна Русланівна | — | + | 8.500 | 8.500 | — | — | — | — | — | — | — |
6
|
Стадницька Мар`яна Володимирівна | — | — | 8.400 | 8.400 | — | — | — | — | — | — | — |
7
|
Мадарич Марта Мирославівна | — | + | 7.900 | 7.900 | — | — | — | — | — | — | — |
8
|
Ліхобабіна Валентина Ігорівна | — | + | 7.300 | 7.300 | — | — | — | — | — | — | — |
9
|
Николяк Марія Дмитрівна | — | + | 4.300 | 4.300 | — | — | — | — | — | — | — |