Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 3 курс) , денна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 0 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Соломіна Ольга Олександрівна 3.640 3.640
2
Костюк Юлія Сергіївна 3.820 3.820
3
Катан Вікторія Юріївна 3.760 3.760
4
Тропець Анастасія Володимирівна 4.140 4.140