Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 2 роки) , денна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 15 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Рослов Володимир Іванович 6.050 3.050 3.00
2
Тропець Анастасія Володимирівна 9.140 4.140 5.00
3
Кордонський Олександр Володимирович 6.100 3.100 3.00
4
Соломіна Ольга Олександрівна 7.640 3.640 4.00
5
Костюк Юлія Сергіївна 8.820 3.820 5.00