Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , денна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 51 / БМ 8
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Семко Дмитро Олегович 3.000 3.000
2
Карагенова Варвара Іванівна 3.790 3.790
3
Ясевіна Тетяна Вячеславівна 3.870 3.870
4
Гусаренко Альона Миколаївна 4.500 4.500
5
Поперечна Діана Валеріївна 4.030 4.030
6
Абашкін Вадим Володимирович 4.210 4.210
7
Мокряк Аліна Віталіївна 4.340 4.340
8
Кушнір Валерій Віталійович 3.110 3.110
9
Філіпова Діана Володимирівна 4.260 4.260
10
Граб Олександр Валерійович 4.260 4.260
11
Дмітренко Олег Віталійович 4.080 4.080
12
Красота Андрій Олександрович 4.340 4.340
13
Гайдаржі Максим Євгенович 3.780 3.780
14
Долапчи Олександр Ілліч 3.390 3.390
15
Стамікосто Сергій Сергійович 3.500 3.500
16
Юсуф Жаксон Тажуденович 3.050 3.050
17
Руденко Олена Миколаївна 3.200 3.200
18
Топал Людмила 4.080 4.080 +