Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , денна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 51 / БМ 8
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Семко Дмитро Олегович 6.000 3.000 3.00
2
Карагенова Варвара Іванівна 7.790 3.790 4.00
3
Ясевіна Тетяна Вячеславівна 7.870 3.870 4.00
4
Гусаренко Альона Миколаївна 9.500 4.500 5.00
5
Поперечна Діана Валеріївна 9.030 4.030 5.00
6
Абашкін Вадим Володимирович 9.210 4.210 5.00
7
Мокряк Аліна Віталіївна 9.340 4.340 5.00
8
Кушнір Валерій Віталійович 6.110 3.110 3.00
9
Філіпова Діана Володимирівна 9.260 4.260 5.00
10
Граб Олександр Валерійович 9.260 4.260 5.00
11
Дмітренко Олег Віталійович 4.080 4.080
12
Красота Андрій Олександрович 9.340 4.340 5.00
13
Гайдаржі Максим Євгенович 7.780 3.780 4.00
14
Долапчи Олександр Ілліч 7.390 3.390 4.00
15
Стамікосто Сергій Сергійович 7.500 3.500 4.00
16
Юсуф Жаксон Тажуденович 6.050 3.050 3.00
17
Руденко Олена Миколаївна 3.200 3.200
18
Топал Людмила 4.080 4.080 +