Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , денна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 51 / БМ 8
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Гусаренко Альона Миколаївна 9.500 4.500 5.00
2
Мокряк Аліна Віталіївна 9.340 4.340 5.00
3
Красота Андрій Олександрович 9.340 4.340 5.00
4
Філіпова Діана Володимирівна 9.260 4.260 5.00
5
Граб Олександр Валерійович 9.260 4.260 5.00
6
Абашкін Вадим Володимирович 9.210 4.210 5.00
7
Поперечна Діана Валеріївна 9.030 4.030 5.00
8
Ясевіна Тетяна Вячеславівна 7.870 3.870 4.00
9
Карагенова Варвара Іванівна 7.790 3.790 4.00
10
Гайдаржі Максим Євгенович 7.780 3.780 4.00
11
Стамікосто Сергій Сергійович 7.500 3.500 4.00
12
Долапчи Олександр Ілліч 7.390 3.390 4.00
13
Кушнір Валерій Віталійович 6.110 3.110 3.00
14
Юсуф Жаксон Тажуденович 6.050 3.050 3.00
15
Семко Дмитро Олегович 6.000 3.000 3.00
16
Дмітренко Олег Віталійович 4.080 4.080
17
Топал Людмила + 4.080 4.080 +
18
Руденко Олена Миколаївна 3.200 3.200