Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 45 / БМ 5
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Гусаренко Альона Миколаївна 0.000 0.000
2
Поперечна Діана Валеріївна 0.000 0.000
3
Абашкін Вадим Володимирович 0.000 0.000
4
Мокряк Аліна Віталіївна 0.000 0.000
5
Філіпова Діана Володимирівна 0.000 0.000
6
Граб Олександр Валерійович 0.000 0.000
7
Дмітренко Олег Віталійович 0.000 0.000
8
Стамікосто Сергій Сергійович 0.000 0.000
9
Долапчи Олександр Ілліч 0.000 0.000
10
Селезнев Євген Васильович 0.000 0.000