Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 45 / БМ 5
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Гусаренко Альона Миколаївна 4.500 4.500
2
Поперечна Діана Валеріївна 4.030 4.030
3
Абашкін Вадим Володимирович 4.210 4.210
4
Мокряк Аліна Віталіївна 4.340 4.340
5
Філіпова Діана Володимирівна 4.260 4.260
6
Граб Олександр Валерійович 4.260 4.260
7
Дмітренко Олег Віталійович 4.080 4.080
8
Стамікосто Сергій Сергійович 3.500 3.500
9
Долапчи Олександр Ілліч 3.390 3.390
10
Селезнев Євген Васильович 3.920 3.920