Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 45 / БМ 5
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Гусаренко Альона Миколаївна 9.800 4.500 5.00
2
Поперечна Діана Валеріївна 9.030 4.030 5.00
3
Абашкін Вадим Володимирович 9.210 4.210 5.00
4
Мокряк Аліна Віталіївна 9.340 4.340 5.00
5
Філіпова Діана Володимирівна 9.260 4.260 5.00
6
Граб Олександр Валерійович 9.560 4.260 5.00
7
Дмітренко Олег Віталійович 4.080 4.080
8
Стамікосто Сергій Сергійович 7.500 3.500 4.00
9
Долапчи Олександр Ілліч 7.390 3.390 4.00
10
Селезнев Євген Васильович 8.920 3.920 5.00