Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 45 / БМ 5
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Граб Олександр Валерійович 12.560 4.260 8.00
2
Філіпова Діана Володимирівна + 12.260 4.260 8.00
3
Селезнев Євген Васильович + 11.920 3.920 8.00
4
Дмітренко Олег Віталійович 11.080 4.080 7.00
5
Стамікосто Сергій Сергійович + 10.500 3.500 7.00
6
Гусаренко Альона Миколаївна 9.800 4.500 5.00
7
Мокряк Аліна Віталіївна 9.340 4.340 5.00
8
Абашкін Вадим Володимирович 9.210 4.210 5.00
9
Поперечна Діана Валеріївна 9.030 4.030 5.00
10
Долапчи Олександр Ілліч 7.390 3.390 4.00