Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки) , заочна форма
Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива
ВМ 20 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання і переробки зерна /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Генчева Наталя Миколаївна 7.220 4.220 3.00
2
Боброва Марина Андріївна 6.870 3.870 3.00
3
Гурова Вікторія Володимирівна 6.110 3.110 3.00
4
Ахлібініна Антоніна Ігорівна 4.200 4.200
5
Коцюбан Інна Вікторівна 6.530 3.530 3.00
6
Денисенко Катерина Василівна 6.890 3.890 3.00
7
Самофалова Лариса Анатоліївна 6.290 3.290 3.00
8
Якушкіна Маргарита Василівна 6.940 3.940 3.00
9
Колодка Яна Степанівна 6.960 3.960 3.00
10
Пєйчев Вадим Георгійович 6.160 3.160 3.00
11
Мелешко Іван Андрійович 6.170 3.170 3.00
12
Балан Вікторія Олегівна 7.080 4.080 3.00
13
Сардар Ганна Вікторівна 6.660 3.660 3.00