Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки) , заочна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 15 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології жирів і жирозамінників /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Январьова Валерія Володимирівна 7.700 7.700
2
Чебан Любов Ігорівна 7.300 7.300
3
Андрєєва Марина Валеріївна 7.000 7.000
4
Малярчук Алла Володимирівна 0.000 0.000
5
Кок Анастасія Борисівна 7.300 7.300
6
Желяскова Вікторія Дмитрівна 7.900 7.900