Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (зі скороченим терміном навчання, термін навчання - 3 роки) , заочна форма
Факультет технології харчових продуктів, парфумерно-косметичних засобів, експертизи та товарознавства
ВМ 15 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології жирів і жирозамінників /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Январьова Валерія Володимирівна 3.900 3.900
2
Чебан Любов Ігорівна 3.910 3.910
3
Андрєєва Марина Валеріївна 3.750 3.750
4
Малярчук Алла Володимирівна 4.410 4.410
5
Кок Анастасія Борисівна 3.880 3.880
6
Желяскова Вікторія Дмитрівна 3.950 3.950
7
Овчар Людмила Анатоліївна 3.570 3.570