Зачекайте...
ОКР Напрям К ВМ БМ О Предмети
Бакалавр товарознавство і торговельне підприємництво,
факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи
331 50 13 22
Українська мова та література 0.3
Математика 0.3
Історія України 0.3
Бакалавр маркетинг,
факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності
547 70 10 39
Українська мова та література 0.3
Історія України 0.3
Математика 0.3
Бакалавр економіка підприємства,
факультет: Факультет економіки і управління підприємством
672 80 15 43
Українська мова та література 0.3
Математика 0.3
Історія України 0.3
Бакалавр біотехнологія,
факультет: Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки
719 120 42 94
Українська мова та література 0.2
Хімія 0.4
Біологія 0.3
Бакалавр управління персоналом та економіка праці,
факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності
425 50 7 34
Українська мова та література 0.3
Математика 0.3
Історія України 0.3
Бакалавр автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології,
факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
527 95 44 44
Українська мова та література 0.2
Математика 0.5
Фізика 0.2
Бакалавр екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування,
факультет: Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю
226 80 22 28
Українська мова та література 0.2
Біологія 0.4
Математика 0.3
Бакалавр видавничо-поліграфічна справа,
факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки
98 50 9 9
Математика 0.5
Фізика 0.2
Українська мова та література 0.2
Бакалавр технологічна експертиза та безпека харчової продукції,
факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи
280 150 30 32
Українська мова та література 0.2
Математика 0.3
Хімія 0.4
Бакалавр енергомашинобудування,
факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту
133 80 8 8
Українська мова та література 0.2
Математика 0.5
Фізика 0.2
Бакалавр машинобудування,
факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки
336 205 45 45
Українська мова та література 0.2
Математика 0.5
Фізика 0.2
Бакалавр менеджмент,
факультет: Факультет економіки і управління підприємством
870 150 30 49
Українська мова та література 0.3
Математика 0.3
Історія України 0.3
Бакалавр реклама і зв’язки з громадськістю,
факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності
392 30 0 30
Українська мова та література 0.3
Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова) 0.3
Історія України 0.3
Бакалавр електротехніка та електротехнології,
факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту
225 65 16 16
Українська мова та література 0.2
Математика 0.5
Фізика 0.2
Бакалавр комп’ютерні науки,
факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
605 100 40 40
Українська мова та література 0.2
Математика 0.5
Фізика 0.2
Бакалавр міжнародна економіка,
факультет: Факультет економіки і управління підприємством
381 60 4 14
Українська мова та література 0.3
Математика 0.3
Історія України 0.3
Бакалавр туризм,
факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
622 120 10 86
Українська мова та література 0.2
Географія 0.4
Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова) 0.3
Бакалавр хімічна технологія,
факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи
271 50 30 30
Українська мова та література 0.3
Хімія 0.3
Математика 0.3
Бакалавр фінанси і кредит,
факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності
592 75 12 37
Українська мова та література 0.3
Історія України 0.3
Математика 0.3
Бакалавр облік і аудит,
факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності
502 80 12 38
Українська мова та література 0.3
Математика 0.3
Історія України 0.3
Бакалавр інженерна механіка,
факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки
312 115 25 25
Українська мова та література 0.2
Математика 0.5
Фізика 0.2
Бакалавр харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв
274 160 67 71
Математика 0.3
Хімія 0.4
Українська мова та література 0.2
Бакалавр харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
366 210 70 71
Математика 0.3
Хімія 0.4
Українська мова та література 0.2
Бакалавр теплоенергетика,
факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту
181 80 12 12
Українська мова та література 0.2
Математика 0.5
Фізика 0.2
Бакалавр готельно-ресторанна справа,
факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
650 170 20 84
Українська мова та література 0.2
Іноз. мов. (Англійська мова, Фран. мова, Нім. мова) 0.4
Математика 0.3
Бакалавр харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки
119 45 21 21
Математика 0.3
Хімія 0.4
Українська мова та література 0.2
Бакалавр харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю
260 135 68 68
Математика 0.3
Хімія 0.4
Українська мова та література 0.2
Бакалавр харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи
270 100 43 44
Математика 0.3
Хімія 0.4
Українська мова та література 0.2
Бакалавр харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
196 150 26 27
Математика 0.3
Хімія 0.4
Українська мова та література 0.2
Бак. (зі скор. тер. навчання) товарознавство і торговельне підприємництво,
факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи
10 50 5 6
Фаховий іспит 1
Бак. (зі скор. тер. навчання) маркетинг,
факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності
14 70 1 7
Фаховий іспит 1
Бак. (зі скор. тер. навчання) економіка підприємства,
факультет: Факультет економіки і управління підприємством
35 80 5 10
Фаховий іспит 1
Бак. (зі скор. тер. навчання) управління персоналом та економіка праці,
факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності
3 50 0 0
Фаховий іспит 1
Бак. (зі скор. тер. навчання) автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології,
факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
104 95 21 26
Фаховий іспит 1
Бак. (зі скор. тер. навчання) машинобудування,
факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки
46 205 20 20
Фаховий іспит 1
Бак. (зі скор. тер. навчання) технологічна експертиза та безпека харчової продукції,
факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи
4 150 4 4
Фаховий іспит 1
Бак. (зі скор. тер. навчання) енергомашинобудування,
факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту
52 80 42 42
Фаховий іспит 1
Бак. (зі скор. тер. навчання) менеджмент,
факультет: Факультет економіки і управління підприємством
14 150 5 5
Фаховий іспит 1
Бак. (зі скор. тер. навчання) електротехніка та електротехнології,
факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту
57 65 22 22
Фаховий іспит 1
Бак. (зі скор. тер. навчання) комп’ютерні науки,
факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
135 100 25 43
Фаховий іспит 1
Бак. (зі скор. тер. навчання) міжнародна економіка,
факультет: Факультет економіки і управління підприємством
12 60 3 6
Фаховий іспит 1
Бак. (зі скор. тер. навчання) харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв
64 160 40 40
Фаховий іспит 1
Бак. (зі скор. тер. навчання) туризм,
факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
7 120 0 0
Фаховий іспит 1
Бак. (зі скор. тер. навчання) хімічна технологія,
факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи
5 50 3 3
Фаховий іспит 1
Бак. (зі скор. тер. навчання) фінанси і кредит,
факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності
34 75 10 12
Фаховий іспит 1
Бак. (зі скор. тер. навчання) облік і аудит,
факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності
69 80 15 30
Фаховий іспит 1
Бак. (зі скор. тер. навчання) інженерна механіка,
факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки
28 115 10 10
Фаховий іспит 1
Бак. (зі скор. тер. навчання) харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
43 210 12 13
Фаховий іспит 1
Бак. (зі скор. тер. навчання) теплоенергетика,
факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту
25 80 15 15
Фаховий іспит 1
Бак. (зі скор. тер. навчання) готельно-ресторанна справа,
факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
29 170 25 26
Фаховий іспит 1
Бак. (зі скор. тер. навчання) харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки
9 45 4 4
Фаховий іспит 1
Бак. (зі скор. тер. навчання) харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю
53 135 38 38
Фаховий іспит 1
Бак. (зі скор. тер. навчання) харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи
5 100 4 4
Фаховий іспит 1
Бак. (зі скор. тер. навчання) харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
69 150 45 60
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології,
факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
72 95 45 8
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) машинобудування,
факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки
44 205 80 0
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) хімічна технологія,
факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи
1 50 30 0
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) інженерна механіка,
факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки
21 115 50 0
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) електротехніка та електротехнології,
факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту
8 65 24 1
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) комп’ютерні науки,
факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
86 100 55 2
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв
3 160 64 1
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
33 210 78 3
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) теплоенергетика,
факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту
7 80 29 0
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки
2 210 36 0
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю
1 160 68 1
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 2 курс) харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
1 100 34 1
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології,
факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
86 195 49 21
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) біотехнологія,
факультет: Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки
14 120 60 9
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування,
факультет: Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю
7 80 20 3
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) енергомашинобудування,
факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту
52 80 30 3
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) машинобудування,
факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки
49 205 102 26
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) туризм,
факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
7 120 19 7
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) облік і аудит,
факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності
5 80 22 1
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) інженерна механіка,
факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки
28 115 39 15
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) електротехніка та електротехнології,
факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту
44 65 35 7
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв
4 160 69 3
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) комп’ютерні науки,
факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
102 120 51 6
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
28 210 85 5
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) теплоенергетика,
факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту
25 80 35 6
Фаховий іспит 1
Бак. (з нор. тер. навчання, на 3 курс) харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки
8 210 35 3
Фаховий іспит 1
Спеціаліст машинобудування,
факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки,
обладнання переробних і харчових виробництв
76 90 33 35
Фаховий іспит 1
Спеціаліст комп’ютерні науки,
факультет: Факультет автоматизації і комп’ютерних систем,
інформаційні управляючі системи та технології
38 40 10 10
Фаховий іспит 1
Спеціаліст менеджмент,
факультет: Факультет економіки і управління підприємством,
менеджмент організацій і адміністрування
30 30 9 9
Фаховий іспит 1
Спеціаліст фінанси і кредит,
факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності,
фінанси і кредит
23 25 6 7
Фаховий іспит 1
Спеціаліст менеджмент,
факультет: Факультет економіки і управління підприємством,
менеджмент зовнішньоекономічної діяльності
29 25 10 10
Фаховий іспит 1
Спеціаліст енергомашинобудування,
факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту,
холодильні машини і установки
31 50 25 31
Фаховий іспит 1
Спеціаліст економіка підприємства,
факультет: Факультет економіки і управління підприємством,
економіка підприємства
42 30 10 14
Фаховий іспит 1
Спеціаліст біотехнологія,
факультет: Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки,
промислова біотехнологія
14 30 6 7
Фаховий іспит 1
Спеціаліст харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв,
технології зберігання і переробки зерна
22 30 8 8
Фаховий іспит 1
Спеціаліст харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки,
технології цукру та полісахаридів
15 50 5 6
Фаховий іспит 1
Спеціаліст харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи,
технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення
39 50 9 10
Фаховий іспит 1
Спеціаліст харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю,
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
25 20 9 9
Фаховий іспит 1
Спеціаліст облік і аудит,
факультет: Факультет обліку, фінансів та підприємницької діяльності,
облік і аудит
21 30 8 9
Фаховий іспит 1
Спеціаліст харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв,
технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
55 60 13 15
Фаховий іспит 1
Спеціаліст біотехнологія,
факультет: Факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки,
фармацевтична біотехнологія
25 40 7 10
Фаховий іспит 1
Спеціаліст машинобудування,
факультет: Факультет інженерної механіки та пакувальної техніки,
обладнання фармацевтичних та біотехнологічних виробництв
12 20 4 6
Фаховий іспит 1
Спеціаліст теплоенергетика,
факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту,
теплоенергетика
3 50 0 3
Фаховий іспит 1
Спеціаліст електротехніка та електротехнології,
факультет: Факультет енергетики та енергоменеджменту,
електротехнічні системи електроспоживання
17 50 15 17
Фаховий іспит 1
Спеціаліст готельно-ресторанна справа,
факультет: Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу,
готельна і ресторанна справа
71 90 22 32
Фаховий іспит 1
Спеціаліст харчові технології та інженерія,
факультет: Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів,
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
22 40 10 13
Фаховий іспит 1